HTML

Ismerkedős

Ismerkedős blog, írd le, küld el nekünk, miért nem sikerült, vagy miért sikerült?! Mások is tanuljanak belőle! Írjatok, küldjetek történeteket, ismerkedosblog@gmail.com

Friss topikok

  • pipacs007: örülnék neki, ha nem általánosítanál! attól, hogy egy ilyen nőt fogtál ki nem azt jelenti, hogy mi... (2010.02.11. 12:58) Sziasztok!

Archívum

Kisváros

2008.03.26. 12:25 hematite

Sajnálattal vettük az első olvasói levelünket, sajnáljuk és nem értjük.

Sziasztok, rövid történet az enyém, aminek most lett vége, fenéket vége, el se kezdődött. Volt egy lány, akivel összejöttem, de csak éppen hogy elindult a kapcsolat. Elköltözött mert máshol kapott munkát, az én anyagi lehetőségeim nem voltak olyanok, hogy utána mehessek. De próbálkoztam, nem jött össze. Egy időre szüneteltettük azt, ami el sem kezdődött, milyen debil állapot…. Aztán egyre többet mondogatta, hogy miattam nem jön vissza, mert ahol élek egy kisváros, nekem meg sehogy sem sikerült ott munkát találnom. Meg egyébként sem költözhettünk össze, mert el se jutottunk addig a szintig. Aztán lassan meghalt az egész.

 

Most talált valaki mást, akivel össze is költözött! Egy kisebb városba ment, mint ahonnan elindult.

Szólj hozzá!

Címkék: pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerkedos.blog.hu/api/trackback/id/tr92396891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása