HTML

Ismerkedős

Ismerkedős blog, írd le, küld el nekünk, miért nem sikerült, vagy miért sikerült?! Mások is tanuljanak belőle! Írjatok, küldjetek történeteket, ismerkedosblog@gmail.com

Friss topikok

  • pipacs007: örülnék neki, ha nem általánosítanál! attól, hogy egy ilyen nőt fogtál ki nem azt jelenti, hogy mi... (2010.02.11. 12:58) Sziasztok!

Archívum

Sziasztok!

2008.03.25. 19:01 hematite

Kezdjük az elsővel, egy kedves barátom emailben foglalta össze azt amiről már sokat beszéltem vele, legyen Ő az első tehát:

Már régóta nem volt senkim, nem is nagyon érdekelt a téma. De most egy lány, akivel már ismerjük egymást 2 éve, valami történt. Nem mondanám, hogy mindig is nagyon jóban voltunk. De munkámból kifolyólag mindig is kapcsolatban kellett lennünk. Valahogy az emailekben, társalgásokban, mindig is szó volt másról is. Mint kiderült volt egy barátja, akivel csak ismerkedett, de a pasi állandóan leszarta, például a lány a fiú születésnapján telefonált neki, de nem vette fel. Vagy nem válaszolt neki a Valentin napi üdvözletére, egyszerűen leszarta. A lány adott pár hetes határidőt neki, ami lejárt, mivel én mellette voltam, ezt értékelte és megkérdezte, mi lenne ha találkoznánk, munkán kívül, beszélgessünk, próbáljuk meg. Nem én kezdeményeztem, hanem Ő. Így is lett, de tudni kell, hogy van köztünk jó pár kilométer. De megoldottam, ha ott van dolgom, akkor találkozzunk. De Ő nem ért rá, mert sok munkája van, aztán megint nem ért rá. Azóta próbálok levelezgetni vele, de olyan mint a mai nők 90%-a óvodás válaszokat képes adni, nem kérdez vissza, passzív. Például megkérdezem, hogy van. Nem válaszol, nem kérdez vissza. Megkérdeztem most húsvétkor, hogy telik a húsvét, hány piros tojást osztott ki, erre 1 mondatban képes válaszolni és semmire sem válaszolt, amit kérdeztem. Kérdem én, hogy ha Ő akart belemenni, vagy Ő kezdeményezett, akkor mégis mit vár most? Vagy mi ez a dedós passzivitás? Van sejtésem, meggondolta magát, de nem akarja velem közölni, mert fél, hogy megbánt. Viszont már felnőhetnének a nők és normális felnőttként viselkedhetnének, mert ezzel csak saját maguk alatt ássák. Most eldöntöttem, nem írok neki, nem foglalkozom vele és majd meglátjuk, hiányzom-e neki.

3 komment

Címkék: pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerkedos.blog.hu/api/trackback/id/tr66396385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ádám_89 2008.03.26. 00:29:25

talán a csaj pont így viselkedett az előző fiújával,és ezért vesztette el a fiú az érdeklődést a csaj irányába.de ez csak feltételezeés.

amúgy ez most ilyen egymást megismerős dolog.ha nem érzi jól magát benne az egyik fél,egyszerűen azt mondja,h inkább méges,és kész.nem tudom,miért kell a fiúnak is lesüllyednie a lány szintjére,és nem írni neki,h vajon hiányzik-e.sokkal korrektebb lenne egy besézlgetés,ahol megkérdezné tőle,h ő mindig ilyen szokott-e lenni,vagy csak valami miatt nem tud feloldódni mellette.vagy egyszerűen az is lehet,h valami olyan problémája van,amivel nem akarja azonnal tukmálni a hódolóját.vagy csaj egyszerűen ilyen a csaj alapból.

szóval tényleg,ha a csaj volt annyira bátor,h beávllalt a kezdeményezést,akkor a most a fiúnak kéne ,h megkérdezze,h hányadán is állnak.szerintem.

és drukkolok,h jól alakuljon a kapcsolat.

(egy kis megjegyzés a bloghoz:nem tudom,ismeritek-e a szakitshabirsz.blog.hu-t,ahol szakítós sztorik vannak.és a két oldal lehetne mondjuk testvéroldal vagy valami.)

bocsi a helyesírási hibákért és,ha estleg túl hosszú lett a kommentem

hematite · http://standby.blog.hu 2008.03.26. 02:29:04

Koszi az elso kommentet! Ne torodj a helyesirassal, ez a blog nem arrol szol.

Ismerjuk a szakitshabirsz.blog.hu-t nem akarunk konkurencia lenni, inkabb azokat akarjuk bemutatni akik el se jutottak a szakitasig.

Vagy gondjuk tamadt az ismerkedessel es talan a kommentek segitenek valamit rajtuk.

pipacs007 2010.02.11. 12:58:42

örülnék neki, ha nem általánosítanál! attól, hogy egy ilyen nőt fogtál ki nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen.
szerintem neked pedig nem kellene ilyen-olyan taktikákhoz folyamodnod! nyíltan kérdezz rá, hogy akkor most mi van ... ha akarja a dolgot, akkor ő is tegyen ezért. ha értelmes, akkor megmondja az igazat. ha meg nem, akkor nem érdemes foglalkozni vele.

bár nem írtad, mennyi ideig találkozgattatok. lehet tényleg "uncsinak" tart, és válaszra sem méltat ...
gondolkozz, ezt te tudod ...
süti beállítások módosítása