HTML

Ismerkedős

Ismerkedős blog, írd le, küld el nekünk, miért nem sikerült, vagy miért sikerült?! Mások is tanuljanak belőle! Írjatok, küldjetek történeteket, ismerkedosblog@gmail.com

Friss topikok

  • pipacs007: örülnék neki, ha nem általánosítanál! attól, hogy egy ilyen nőt fogtál ki nem azt jelenti, hogy mi... (2010.02.11. 12:58) Sziasztok!

Archívum

Jó kérdés!

2008.03.26. 11:52 hematite

Egy olvasónk küldte a következő kérdést, igazán jó kérdés! Bár mi még nem vagyunk fent a Facebookon, lehet itt az idő regisztrálni?

Vajon miert lehet jobban ismerkedni a kulfoldi oldalakon? Mert fent vagyok az iwiwen es ott ha bejelolok valakit 10-bol 8-an irnak, megis honnan ismerem oket, 2-en meg valaszra sem meltatnak? Ha pedig Facebookon bejelolok valakit, meg is koszoni!

Szólj hozzá!

Címkék: általános

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerkedos.blog.hu/api/trackback/id/tr56396861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása